Petrol: Izglasana povećana dividenda od 11,7 eura

Bez autora
Apr 23 2015

Dioničari Petrola poduprli su prijedlog Slovenskog državnog holdinga o isplati povećane dividende od 11,7 eura. U prijedlogu Uprave i Nadzornog odbora stajalo je da će dividenda iznositi 10,10 eura. Rok isplate ostaje 12. kolovoza, a na dividendu će imati pravo svi dioničari upisani u knjige dioničara Petrola zaključno s 29. travnja. Ljubljanski Petrol lani je imao 4 milijarde eura prihoda od prodaje i 60,7 milijuna eura čiste dobiti, objavila je u petak ta slovenska energetska skupina i po prihodima najveće poduzeće. Prihodi su u odnosu na 2013. godinu povećani za dva posto, dok je dobit povećana za 15 posto.

Petrol: Izglasana povećana dividenda od 11,7 euraDioničari Petrola poduprli su prijedlog Slovenskog državnog holdinga o isplati povećane dividende od 11,7 eura.

U prijedlogu Uprave i Nadzornog odbora stajalo je da će dividenda iznositi 10,10 eura. Rok isplate ostaje 12. kolovoza, a na dividendu će imati pravo svi dioničari upisani u knjige dioničara Petrola zaključno s 29. travnja.

Ljubljanski Petrol lani je imao 4 milijarde eura prihoda od prodaje i 60,7 milijuna eura čiste dobiti, objavila je u petak ta slovenska energetska skupina i po prihodima najveće poduzeće. Prihodi su u odnosu na 2013. godinu povećani za dva posto, dok je dobit povećana za 15 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik