Brodska tvrtka gradi elektrane u Engleskoj

Bez autora
Apr 26 2015

Slavonskobrodska tvrtka IMR Hamburg, koja se bavi montažom i instalacijama u energetskim, petrokemijskim i procesnim postrojenjima, otvorila je novo tržište na području Europske unije. Nakon nekoliko kvalitetno odrađenih projekata na poslovima inženjeringa i montaže na području izgradnje plinskih elektrana, njemački partneri Brođanima su dodijelili nove poslove na postrojenjima inženjeringa i montaže cjevovoda plinskih elektrana u Engleskoj. Ugovor je vrijedan 2,8 milijuna eura. Zasluge za potpisivanje ugovora najviše pripadaju našim inženjerima, poslovođama i kvalificiranim djelatnicima, koji su na ovaj način dokazali da u Hrvatskoj još uvijek postoji mnoštvo potencijala u branši strojarskih montaža, istaknuo je direktor IMR Hamburga Zoran Radić. Odmah po ugovaranju novih poslova u okolici Londona, kojima je dokazala da se uz dobru organizaciju i otvorene granice može poslovati diljem Europe, brodska je tvrtka zaposlila novih 15 djelatnika.

Brodska tvrtka gradi elektrane u EngleskojSlavonskobrodska tvrtka IMR Hamburg, koja se bavi montažom i instalacijama u energetskim, petrokemijskim i procesnim postrojenjima, otvorila je novo tržište na području Europske unije. Nakon nekoliko kvalitetno odrađenih projekata na poslovima inženjeringa i montaže na području izgradnje plinskih elektrana, njemački partneri Brođanima su dodijelili nove poslove na postrojenjima inženjeringa i montaže cjevovoda plinskih elektrana u Engleskoj. Ugovor je vrijedan 2,8 milijuna eura.

– Zasluge za potpisivanje ugovora najviše pripadaju našim inženjerima, poslovođama i kvalificiranim djelatnicima, koji su na ovaj način dokazali da u Hrvatskoj još uvijek postoji mnoštvo potencijala u branši strojarskih montaža – istaknuo je direktor IMR Hamburga Zoran Radić.

Odmah po ugovaranju novih poslova u okolici Londona, kojima je dokazala da se uz dobru organizaciju i otvorene granice može poslovati diljem Europe, brodska je tvrtka zaposlila novih 15 djelatnika.

Iz IMR Hamburga također su najavili i kako će do rujna ove godine otvoriti sedamdesetak novih radnih mjesta za potrebe izvedbe ugovorenih poslova diljem svijeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik