Slijedi rekonstrukcija Željeznica RS-a

Bez autora
May 21 2015

Ministar saobraćaja i veza RS-a Neđo Trninić istakao je da Vlada RS-a neće dozvoliti da Željeznice RS propadnu, te da će uslijediti ozbiljna i sveobuhvatna reforma ovog privrednog subjekta. Trninić je rekao da će u tom procesu Nadzorni odbor razmatrati odluke koje će na adekvatan način restrukturirati Željeznice RS, saopćeno je iz resornog ministarstva. Predsjednik Nadzornog odbora Željeznica RS-a Ratko Đuričić je, nakon razgovora s Trninićem, rekao da su svjesni uloge i odgovornosti Nadzornog odbora i da će ovo tijelo biti u funkciji unapređenja položaja Željeznica RS-a na tržištu.

Ministar saobraćaja i veza RS-a Neđo Trninić istakao je da Vlada RS-a neće dozvoliti da Željeznice RS propadnu, te da će uslijediti ozbiljna i sveobuhvatna reforma ovog privrednog subjekta.

Trninić je rekao da će u tom procesu Nadzorni odbor razmatrati odluke koje će na adekvatan način restrukturirati Željeznice RS, saopćeno je iz resornog ministarstva.

Predsjednik Nadzornog odbora Željeznica RS-a Ratko Đuričić je, nakon razgovora s Trninićem, rekao da su svjesni uloge i odgovornosti Nadzornog odbora i da će ovo tijelo biti u funkciji unapređenja položaja Željeznica RS-a na tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik