Ljajić: Od turizma 1,3 milijarda evra

Bez autora
May 24 2015

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je da očekuje da će turizam ove godine Srbiji doneti devizni priliv od 1,3 milijarde dolara. On je otvarajući na Kalemegdanu Festival manifestacija, destinacija i degustacija "Beogradski manifest", istakao da će i taj festival doprineti povećanju broja turista za oko 10 odsto, ističući da je Srbija jedna od retkih zemalja u Evropi koja poslednjih godina beleži dvostruki rast broja stranih turista, rekao je Ljajić na otvaranju.On je naglasio da će ova manifestacija postati tradicionalna, da će najavljivati sve što će se dogadjati u Srbiji tokom turističke sezone i predstavljati turističke potencijale mnogih gradova u Srbiji...

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić istakao je da očekuje da će turizam ove godine Srbiji doneti devizni priliv od 1,3 milijarde dolara.

On je otvarajući na Kalemegdanu Festival manifestacija, destinacija i degustacija "Beogradski manifest", istakao da će i taj festival doprineti povećanju broja turista za oko 10 odsto, ističući da je Srbija jedna od retkih zemalja u Evropi koja poslednjih godina beleži dvostruki rast broja stranih turista, rekao je Ljajić na otvaranju.

On je naglasio da će ova manifestacija postati tradicionalna, da će najavljivati sve što će se dogadjati u Srbiji tokom turističke sezone i predstavljati turističke potencijale mnogih gradova u Srbiji.

Ministar je podsetio da u našoj zemlji ima oko 1.700 različitih manifestacija i mnoge od njih posećuje stotine hiljada ljudi što donosi značajne prihode lokalnim samoupravama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik