Gugl Hrom ima više od milijardu aktivnih korisnika

Bez autora
Jun 03 2015

Potpredsednik Gugla Sundar Pičaj objavio je na konferenciji za programere Gugl I/O da je Guglov veb pretraživač Hrom premašio milijardu aktivnih korisnika i da je ostvario pravi uspeh. Istraživačka firma SC potvrdila je cifre koje je objavio rukovodilac Gugla.SC je procenio tržišni udeo Hroma na 49,84 odsto u aprilu 2015. i precizirao da mobilna verzija Hroma ostvaruje tržišni udeo od 32,3 odsto. Sve više korisnika odabira dodatne usluge Gugla, kao što je usluga elektronske pošte Gmail koja sada ima 900 miliona korisnika...

Potpredsednik Gugla Sundar Pičaj objavio je na konferenciji za programere Gugl I/O da je Guglov veb pretraživač Hrom premašio milijardu aktivnih korisnika i da je ostvario pravi uspeh.

Istraživačka firma SC potvrdila je cifre koje je objavio rukovodilac Gugla.

SC je procenio tržišni udeo Hroma na 49,84 odsto u aprilu 2015. i precizirao da mobilna verzija Hroma ostvaruje tržišni udeo od 32,3 odsto, objavljeno je na veb portalu silicon.fr.

Sve više korisnika odabira dodatne usluge Gugla, kao što je usluga elektronske pošte Gmail koja sada ima 900 miliona korisnika.

Gugl je 2012. godine imao 425 miliona naloga za tu uslugu elektronske pošte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik