Lansiranje "Epl voča" na novim tržištima

Bez autora
Jun 28 2015

Eplov pametni časovnik (smartvoč) moguće je sada kupiti u Italiji, Meksiku, Singapuru, Južnoj Koreji, Španiji, Švajcarskoj i Kineskom Tajpeju, čime je počela druga faza lansiranja "Epl voča".Pametni časovnik će moći da se kupi direktno u klasičnim prodavnicama Epla - "Epl stors", ali i da se poruči iz Eplove onlajn prodavnice. Epl je, takođe, saopštio da će se njegov časovnik naći 17. jula u prodaji u Holandiji.

Lansiranje "Epl voča" na novim tržištimaEplov pametni časovnik (smartvoč) moguće je sada kupiti u Italiji, Meksiku, Singapuru, Južnoj Koreji, Španiji, Švajcarskoj i Kineskom Tajpeju, čime je počela druga faza lansiranja "Epl voča".

Pametni časovnik će moći da se kupi direktno u klasičnim prodavnicama Epla - "Epl stors", ali i da se poruči iz Eplove onlajn prodavnice.

Epl je, takođe, saopštio da će se njegov časovnik naći 17. jula u prodaji u Holandiji, objavljeno je danas na veb portalu belgium-iphone.lesoir.be.

Model "Epl voč sport" sa narukvicom od 38 milimetara biće prodavan po ceni počevši od 419 evra, a isti model sa narukvicom od 42 milimetra po ceni počevši od 469 evra, što su više cene nego u Nemačkoj i Francuskoj gde se "Epl voč" prodaje po ceni počevši od 399 i 449 evra.

Vezano za lansiranje "Epl voča" na belgijsko tržište, Epl još nije ništa saopštio.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik