"Fijat 500L" uz recikliranje starog srpskog automobila

Bez autora
Jun 30 2015

Fabrika "Fijat Krajsler automobili Srbija" od 1. jula daje popust od 2.500 evra vlasnicima svih automobila koji su bilo kada proizvedeni u Srbiji. Prodaja je po principu "staro za novo", uz reciklažu starih automobila. U sličnoj akciji, koja je počela prethodnog meseca, automobili ne smeju da budu mlađi od 20 godina. Kompanija "Fijat Krajsler automobili Srbija", nastavlja kampanju "Recikliranje je kul", koju je započela početkom maja. U okviru drugog dela kampanje, pod nazivom "Novo je kul! Još više ako je domaće!", kao jedina domaća kompanija, "Fijat Srbija" želi da promoviše kupovinu domaćih proizvoda i stimuliše vlasnike domaćih automobila, da zamene svoja stara vozila za novi model "Fijat 500L", uz 2.500 evra bonusa za reciklažu ili zamenu staro za novo nekog od domaćih modela, bez obzira na godinu proizvodnje.

"Fijat 500L" uz recikliranje starog srpskog automobilaFabrika "Fijat Krajsler automobili Srbija" od 1. jula daje popust od 2.500 evra vlasnicima svih automobila koji su bilo kada proizvedeni u Srbiji. Prodaja je po principu "staro za novo", uz reciklažu starih automobila. U sličnoj akciji, koja je počela prethodnog meseca, automobili ne smeju da budu mlađi od 20 godina.

Kompanija "Fijat Krajsler automobili Srbija", nastavlja kampanju "Recikliranje je kul", koju je započela početkom maja.

U okviru drugog dela kampanje, pod nazivom "Novo je kul! Još više ako je domaće!", kao jedina domaća kompanija, "Fijat Srbija" želi da promoviše kupovinu domaćih proizvoda i stimuliše vlasnike domaćih automobila, da zamene svoja stara vozila za novi model "Fijat 500L", uz 2.500 evra bonusa za reciklažu ili zamenu staro za novo nekog od domaćih modela, bez obzira na godinu proizvodnje.

"'Fijat Srbija', kao društveno odgovorna kompanija, na ovaj način svojim kupcima nudi vrlo praktično rešenje da stari automobili uklone sa ulice, a da pri tom imaju veliku ekonomsku korist u vidu bonusa koji ostvaruju pri reciklaži vozila, odnosno zameni staro za novo", kaže Umberto Janućeli, Komercijalni direktor kompanije "Fijat automobili Srbija".

"Fijat" nudi 2.500 evra specijalnog bonusa prilikom reciklaže ili zamene staro za novo vozila domaće proizvodnje, bez obzira na godinu njegove proizvodnje.

"Primera radi, ako imate 'zastavu 10' staru pet godina dobijate za nju 3.000 evra, zatim popust od 2.500 evra i na kraju novi 'fijat 500L' košta vas samo 7.400 evra", kaže prodavačica "Fijata" Ivana Blečić.

Svi vlasnici 'juga', 'zastave', 'floride', 'zastave 10', 'punta klašik' ili '500L-a', koji žele da recikliraju svoje vozilo, dobiće popust od 2.500 evra, ili koji žele da zamene svoje vozilo po sistemu staro za novo dobiće dodatnih 2.500 evra kao podsticaj na procenjenu vrednost polovnog automobila.

Kupci koji imaju ostale modele stranih proizvođača, takođe dobijaju popuste za kupovinu novog automobila iz fijatove ponude, koji važe još od prvog dela ove kampanje, odnosno popust od 2.000 u slučaju da je automobil stariji od 15 godina i popust od 2.500 evra u slučaju da je automobil stariji od 20 godina.

Takođe, svi koji žele da zamene svoja stara uvozna vozila za "fijat 500L" po sistemu staro za novo, dobiće popust od 1.500 evra. Ova prodajna akcija odnosi se na kupovinu određenog broja vozila i modela koje su u ponudi kompanije "Fijat automobili Srbija".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik