Nestaje brend Bambi – preuzima ga Froddo

Bez autora
Jul 05 2015

Tvrtka Ivančica, hrvatski proizvođač obuće iz Ivanca, potpuno je pripojila Bambi, čiji je većinski vlasnik još od 2013. Od 1. srpnja preuzela je svu Bambijevu pokretnu i nepokretnu imovinu, prava i obveze, čime će desetljećima prisutan brend Bambi prestati postojati i preuzet će ga Froddo, dječji segment obuće u Ivančici. Objedinjavanjem dječjih brendova Froddo i Bambi u jedan jačamo snagu na tržištu, kako na domaćem tako i na inozemnom, te stvaramo novu priliku za kupce, i tvrtku. Povezivanje brendova rezultat je promišljanja budućnosti tvrtke i odgovor na nove zahtjeve tržišta te potrebe i želje kupaca, istaknula je direktorica Ivančice Nada Zver.

Tvrtka Ivančica, hrvatski proizvođač obuće iz Ivanca, potpuno je pripojila Bambi, čiji je većinski vlasnik još od 2013. Od 1. srpnja preuzela je svu Bambijevu pokretnu i nepokretnu imovinu, prava i obveze, čime će desetljećima prisutan brend Bambi prestati postojati i preuzet će ga Froddo, dječji segment obuće u Ivančici.

– Objedinjavanjem dječjih brendova Froddo i Bambi u jedan jačamo snagu na tržištu, kako na domaćem tako i na inozemnom, te stvaramo novu priliku za kupce, i tvrtku. Povezivanje brendova rezultat je promišljanja budućnosti tvrtke i odgovor na nove zahtjeve tržišta te potrebe i želje kupaca – istaknula je direktorica Ivančice Nada Zver.

Uskoro će tvrtka na prodajnim mjestima provesti rebranding brenda Bambi čiji će naziv nestati s polica, a zamijenit će ga Froddo. I Froddov vizualni identitet također uskoro kane osvježiti. No, Bambi ostaje prisutan u novoj liniji obuće Bambi steps – koraci za najmlađe, koju će prezentirati na jesen. Ta linija s fleksibilnim potplatom od prirodnih materijala bit će dostupna u rasponu veličina od 17 do 27.

Tvrtka Ivančica iduće godine obilježava 70 godina postojanja i trenutačno je prisutna na 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj te zapošljava 1000 radnika. Izvozno je orijentirana i više od 70 posto ukupnog prihoda ostvaruje u inozemstvu: na tržištima Europe, Azije i Amerike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik