"Elektrokrajina" gradi novi objekat poslovnice

Bez autora
Jul 08 2015

Početak radova na izgradnji novog objekta poslovnice preduzeća "Elektrokrajina" u Čelincu, ukupne vrijednosti od oko 500.000 KM, obilježen je današnjom svečanosti u toj opštini. Rok za izgradnju objekta je 110 dana od početka radova. Željka Cvijanović, predsjednik Vlade RS, rekla je da je izgradnja ovog objekta bila neophodna imajući u vidu da je prethodni bio nekoliko puta plavljen, a najveću štetu pretrpio je prošle godine u majskim poplavama. Ona je rekla da su investicije neophodne, ne samo kada je riječ o "Elektrokrajini", koja pokriva područje gdje živi skoro 50 odsto stanovnika RS. Cvijanovićeva je pohvalila poslovanje "Elektrokrajine", koje je, kako je navela, pokazalo značajne uspjehe u povećanju obima investicija, stepena naplate, ali u značajnom smanjenju distributivnih gubitaka.

Početak radova na izgradnji novog objekta poslovnice preduzeća "Elektrokrajina" u Čelincu, ukupne vrijednosti od oko 500.000 KM, obilježen je današnjom svečanosti u toj opštini.

Rok za izgradnju objekta je 110 dana od početka radova.

Željka Cvijanović, predsjednik Vlade RS, rekla je da je izgradnja ovog objekta bila neophodna imajući u vidu da je prethodni bio nekoliko puta plavljen, a najveću štetu pretrpio je prošle godine u majskim poplavama.

Ona je rekla da su investicije neophodne, ne samo kada je riječ o "Elektrokrajini", koja pokriva područje gdje živi skoro 50 odsto stanovnika RS. Cvijanovićeva je pohvalila poslovanje "Elektrokrajine", koje je, kako je navela, pokazalo značajne uspjehe u povećanju obima investicija, stepena naplate, ali u značajnom smanjenju distributivnih gubitaka.

Seka Kuzmanović, direktor "Elektrokrajine", rekla je da ovo preduzeće ima dobre rezultate poslovanja koji su omogućili investicije, posebno u pogledu sanacije i izgradnje distributivne mreže koja je u lošem stanju. Ona je najavila da će i u narednom periodu biti investicija, s obzirom na to da ovo preduzeće ima dotrajale objekte i mehanizaciju, jer već sljedeće godine slavi 70 godina postojanja.

Petar Đokić, ministar industrije, energetike i rudarstva RS, rekao je da će izgradnjom ovog objekta biti stvoreni bolji uslovi za rad zaposlenih, ali i bolja, brža i kvalitetnija usluga u pogledu snabdijevanja električnom energijom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik