Klime "jedu" struju, potrošnja sve veća

Bez autora
Jul 09 2015

Zbog visokih, skoro tropskih temperatura i većeg rada klima uređaja potrošnja električne energije u Srbiji je iz dana u dan sve veća. Na teritoriji koju strujom snabdeva "Elektroprivreda Srbije", potrošnja tokom poslednjih nekoliko dana je povećana, a u toku jučerašnjeg dana potrošeno 85 miliona kilovat-časova.Procene su da će današnja potrošnja električne energije dostići 89 miliona kilovat-časova, što je za oko 15 odsto više od potrošnje koja je zabeležena pre nedelju dana.

Zbog visokih, skoro tropskih temperatura i većeg rada klima uređaja potrošnja električne energije u Srbiji je iz dana u dan sve veća.

Na teritoriji koju strujom snabdeva "Elektroprivreda Srbije", potrošnja tokom poslednjih nekoliko dana je povećana, a u toku jučerašnjeg dana potrošeno 85 miliona kilovat-časova.

Procene su da će današnja potrošnja električne energije dostići 89 miliona kilovat-časova, što je za oko 15 odsto više od potrošnje koja je zabeležena pre nedelju dana.

Sistem "Elektroprivrede Srbije" stabilno i pouzdano snabdeva građane i privredu i nema poteškoća ni u proizvodnji, a ni u distribuciji električne energije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik