Mercator otvorio pet novih trgovina na crnogorskom primorju

Bez autora
Jul 21 2015

Kompanija Mercator Crna Gora, u okviru koje posluju Roda trgovine, proširila je lanac sa pet novih marketa, u kojima je zaposleno još 80 radnika. Budva je dobila dva nova marketa – jedan kod Pošte i jedan na obilaznici, a novi objekti uređeni su u potpunosti u skladu sa visokim standardima Roda trgovina. Dva nova marketa dobilo je i Sutomore, a Roda trgovinu od nedavno imaju i stanovnici Šušnja, kod Bara. U duhu dobre porodične kupovine po kojim je Roda poznata, u novim marketima kupce očekuju izuzetno bogat asortiman, kvalitetni proizvodi, povoljne cijene i ljubazno osoblje. Naše potrošače obradovaće i brojne akcije koje smo pripremili za njih u narednom periodu, kako bismo im dodatno uljepšali trgovinu u našim marketima, saopšteno je iz kompanije Mercator CG.

Kompanija Mercator Crna Gora, u okviru koje posluju Roda trgovine, proširila je lanac sa pet novih marketa, u kojima je zaposleno još 80 radnika.

Budva je dobila dva nova marketa – jedan kod Pošte i jedan na obilaznici, a novi objekti uređeni su u potpunosti u skladu sa visokim standardima Roda trgovina. Dva nova marketa dobilo je i Sutomore, a Roda trgovinu od nedavno imaju i stanovnici Šušnja, kod Bara.

U duhu dobre porodične kupovine po kojim je Roda poznata, u novim marketima kupce očekuju izuzetno bogat asortiman, kvalitetni proizvodi, povoljne cijene i ljubazno osoblje. Naše potrošače obradovaće i brojne akcije koje smo pripremili za njih u narednom periodu, kako bismo im dodatno uljepšali trgovinu u našim marketima, saopšteno je iz kompanije Mercator CG.

Kompanija je tokom juna preuzela i pet maloprodajnih objekata lanca marketa Solaris u Ulcinju i četiri objekta lanca marketa Kaća iz Bara, sa ukupno 152 zaposlena. Svoja dosadašnja imena zadržaće i marketi Solaris i marketi Kaća, čime je kompanija Mercator-CG željela da očuva tradiciju ovih trgovačkih lanaca, ali i donese vrijednosti po kojima je prepoznatljiva i uspješna dugi niz godina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik