"Knez petrol" u strateškom partnerstvu sa Rusima

Bez autora
Jul 30 2015

Kompanija "Knez petrol" sklopila je partnerstvo sa preduzećem "Nestro petrol" iz Bosne i Hercegovine, koje će omogućiti niz novih pogodnosti za klijente obe firme. Proširenjem kapaciteta, partnerskom mrežom "Knez petrol - Nestro petrol", korisnici će moći da koriste usluge kupovine nafte i naftnih derivata karticama "Knez petrola" na svim "Nestro petrol" benzinskim stanicama na teritoriji Bosne i Hercegovine, po sistemu odloženog plaćanja u skladu sa ugovorom koji imaju. Ovaj projekat je nazvan "Jedna kartica u dve zemlje" i jedinstven je na području regiona. I svi korisnici kartice "Nestro petrola" mogu svoju karticu koristiti na svim maloprodajnim objektima "Knez petrola" širom Srbije. Na tržištu srbije poslujemo duže od 11 godina i u tom periodu smo gradili maloprodajnu mrežu i kreirali nove koncepte pružanja usluga našim potrošačima, istakao je Srđan Knežević, osnivač i vlasnik "Knez petrola", na konferenciji u Banjaluci, održanoj povodom partnerske saradnje "Knez petorla" i "Nestro petrola".

"Knez petrol" u strateškom partnerstvu sa RusimaKompanija "Knez petrol" sklopila je partnerstvo sa preduzećem "Nestro petrol" iz Bosne i Hercegovine, koje će omogućiti niz novih pogodnosti za klijente obe firme. Proširenjem kapaciteta, partnerskom mrežom "Knez petrol - Nestro petrol", korisnici će moći da koriste usluge kupovine nafte i naftnih derivata karticama "Knez petrola" na svim "Nestro petrol" benzinskim stanicama na teritoriji Bosne i Hercegovine, po sistemu odloženog plaćanja u skladu sa ugovorom koji imaju. Ovaj projekat je nazvan "Jedna kartica u dve zemlje" i jedinstven je na području regiona.

I svi korisnici kartice "Nestro petrola" mogu svoju karticu koristiti na svim maloprodajnim objektima "Knez petrola" širom Srbije.

- Na tržištu srbije poslujemo duže od 11 godina i u tom periodu smo gradili maloprodajnu mrežu i kreirali nove koncepte pružanja usluga našim potrošačima - istakao je Srđan Knežević, osnivač i vlasnik "Knez petrola", na konferenciji u Banjaluci, održanoj povodom partnerske saradnje "Knez petorla" i "Nestro petrola". Sada, sa 70 maloprodajnih objekata širom Srbije, proširenjem kapaciteta za još 85 maloprodajnih objekata širom BiH, našim klijentima nudimo još širi spektar pogodnosti.

Knežević je istakao da su prednosti partnerstva i potpuna kontrola troškova, odloženo plaćanje, a povlastica je i što klijenti karticu mogu koristiti na više od 155 maloprodajnih objekata širom Srbije i BiH.

- Vođeni ukazanim poverenjem naših klijenata, konstantno razvijamo inovativne koncepte trudeći se da na najbolji mogući način brinemo o potrebama naših potrošača - kazao je Knežević.

- Od kompanije "Knez petrol" u vremenu koje dolazi možete očekivati još bogatije usluge, nove ideje i nove proizvode. Uz konstantan akcenat na dobar odnos cene i kvaliteta.

Medijima se u ime "Nestro petrola" obratio Vladimir Abakumov, generalni direktor "Nestro petrola". On je izjavio nakon potpisivanja ugovora sa "Knez petrolom" da je ovo prvi ovakav ugovor potpisan u BiH i dodao da je ovim potezom "Nestro petrol" partnerskom mrežom benzinskih stanica proširio kapacitet tržišta, od čega će veliku korist imati i njihovi klijenti koji putuju u Srbiju.

- Naša kompanija od 2010. godine je investirala 26 miliona evra u BiH. Posedujemo 86 bezinskih pumpi u BiH, 130.000 građana su vlasnici kartica za kupovinu goriva. Potpisani ugovor je veoma koristan za građane BiH i Srbije, ali i naše kompanije - poručio je Abakumov.

Podrška

Uspešnu saradnju kompanijama poželeo je i generalni konzul Republike Srbije Rade Ilić. Među prisutnima je bio i Andrej Ozerov, zamenik generalnog direktora "Zarubrežnjeft" za preradu i plasman, kao i Andrej Zazigin, načelnik Uprave za rad sa korporativnim klijentima "Nestro petrola" i Aleksandar Basarin, direktor BKS-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik