Ring traži novog vlasnika za Helios

Bez autora
Sep 30 2015

Austrijski Ring Internatioonal koji je tek odnedavno preuzeo Helios, već traži kupca za ovu kompaniju. Razlog je tome pad prihoda u istočnoj Europi. Iz Ringa sdlužbeni odgovor, zasad, nije stigao. Direktor Heliosa Aleš Klavžar, pak, tvrdi da kompanija nije na prodaju već da, upravo suprotno, nastavlja širenje i traži za to svježi kapital. Traganje za svježim kapitalom moglo bi u Helios dovesti novog suvlasnika koji ne bi mogoa steći udjel veći od 15 posto, kaže Klavžar za Finance. No, izvor Financi bez obzira na to potvrđuje da je Helios na prodaju i da bi posao mogao biti uskoro zaključen. Navodno je već u tijeku i dubinsko snimanje, a izbor investitora mogao bi se dogoditi već potkraj listopada.

Ring traži novog vlasnika za HeliosAustrijski Ring Internatioonal koji je tek odnedavno preuzeo Helios, već traži kupca za ovu kompaniju, pišu Finance.

Razlog je tome pad prihoda u istočnoj Europi. Iz Ringa sdlužbeni odgovor, zasad, nije stigao. Direktor Heliosa Aleš Klavžar, pak, tvrdi da kompanija nije na prodaju već da, upravo suprotno, nastavlja širenje i traži za to svježi kapital.

Traganje za svježim kapitalom moglo bi u Helios dovesti novog suvlasnika koji ne bi mogoa steći udjel veći od 15 posto, kaže Klavžar za Finance.

No, izvor Financi bez obzira na to potvrđuje da je Helios na prodaju i da bi posao mogao biti uskoro zaključen. Navodno je već u tijeku i dubinsko snimanje, a izbor investitora mogao bi se dogoditi već potkraj listopada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik