Nova "plazma" proizvodna linija u fabrici "Bambi"

Bez autora
Oct 05 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju nove "plazma" proizvodne linije u fabrici "Bambi" u Požarevcu, i tom prilikom ukazao na značaj razvoja preduzetničkog duha i stalnog poboljšanja kvaliteta srpskih proizvoda. Vučić je rekao da je kompanija "Bambi" najkvalitetnija srpska firma u oblasti konditorske proizvodnje sa 895 zaposlenih, i izneo podatak da je prošlogodišnji promet ove kompanije iznosio 88,5 miliona evra. On je ukazao na to da se robi koja nije iz Srbije neće braniti dolazak na naše tržište, ali da treba gledati kako da se razviju domaći proizvodi i naš preduzetnički duh. Generalni direktor kompanije "Moji brendovi" Andrej Jovanović istakao je da je od početka rada ove kompanije cilj bio širenje poslovanja i dalji razvoj kompanija "Bambi", "Imlek" i "Knjaz Miloš".

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju nove "plazma" proizvodne linije u fabrici "Bambi" u Požarevcu, i tom prilikom ukazao na značaj razvoja preduzetničkog duha i stalnog poboljšanja kvaliteta srpskih proizvoda.

Vučić je rekao da je kompanija "Bambi" najkvalitetnija srpska firma u oblasti konditorske proizvodnje sa 895 zaposlenih, i izneo podatak da je prošlogodišnji promet ove kompanije iznosio 88,5 miliona evra.

On je ukazao na to da se robi koja nije iz Srbije neće braniti dolazak na naše tržište, ali da treba gledati kako da se razviju domaći proizvodi i naš preduzetnički duh.

Generalni direktor kompanije "Moji brendovi" Andrej Jovanović istakao je da je od početka rada ove kompanije cilj bio širenje poslovanja i dalji razvoj kompanija "Bambi", "Imlek" i "Knjaz Miloš".

Kroz ulaganja u proizvodne procese i primenu novih tehnologija želimo da nastavimo širenje i održimo lidersku poziciju na tržištu Srbije i regiona, poručio je Jovanović.

Generalni direktor kompanije "Bambi" Bojan Radun naglasio je da je ta kompanija, zahvaljujući kontinuiranim investicijama, inovacijama i ispunjavanju najviših svetskih standarda, danas jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji i nesporni lider u konditorskoj industriji.

Uz proširenje asortimana "Bambi" proizvoda, nova "plazma" proizvodna linija, u koju je uloženo više od deset miliona evra, omogućiće značajno uvećanje proizvodnih kapaciteta, rekao je Radun.

On je dodao da je cilj te kompanije da "plazma", kao simbol svih generacija s tradicijom dugom približno 50 godina, učvrsti lidersku poziciju na tržištima u regionu, kao i ostali proizvodi te kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik