Sea Air Osijek povezuje i s Londonom

Bez autora
Oct 07 2015

Hrvatska kompanija-posrednik u zračnom prijevozu Sea Air, koja ima sjedište u osječkoj zračnoj luci, najavila je u srijedu da uvodi novu zračnu liniju Osijek-London-Osijek, koja će prometovati svakog ponedjeljka, a od sredine listopada krenut će i letovi za Stuttgart, Dusseldorf, Muenchen i Basel, preko Prištine i Mostara. Novu liniju prema Londonu uveli su jer je to, kako kažu iz Sea Aira, prepoznata željena destinacija putnika, a time 'ojačavaju' i svoj zimski program letenja. Sea Air, kako ističu iz te kompanije, objavio zimski red letenja, a nikad nije planirao imati samo sezonske nego i cjelogodišnje linije pa tako, osim za London, od sredine listopada kreću letovi za Stuttgart, Dusseldorf, Basel i Muenchen, preko Prištine i Mostara.

Hrvatska kompanija-posrednik u zračnom prijevozu Sea Air, koja ima sjedište u osječkoj zračnoj luci, najavila je u srijedu da uvodi novu zračnu liniju Osijek-London-Osijek, koja će prometovati svakog ponedjeljka, a od sredine listopada krenut će i letovi za Stuttgart, Dusseldorf, Muenchen i Basel, preko Prištine i Mostara.

Novu liniju prema Londonu uveli su jer je to, kako kažu iz Sea Aira, prepoznata željena destinacija putnika, a time 'ojačavaju' i svoj zimski program letenja.

Sea Air, kako ističu iz te kompanije, objavio zimski red letenja, a nikad nije planirao imati samo sezonske nego i cjelogodišnje linije pa tako, osim za London, od sredine listopada kreću letovi za Stuttgart, Dusseldorf, Basel i Muenchen, preko Prištine i Mostara.

Dodaju da trenutno raspolažu s tri unajmljena zrakoplova Boeing 737-300 kompanije Maleth Aero, Saab 340 te luksuzni Boeing 737 - VIP te da im je cilj imati i vlastite zrakoplove.

Tvrtka Sea Air osnovana je krajem prošle godine, a s operativnim posredovanjem u zračnom prijevozu počela je krajem kolovoza i to letovima iz Osijeka prema Frankfurtu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik