Srbija otvorena za investicije iz Turske

Bez autora
Oct 07 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Turske u Srbiji Mehmetom Kemalom Bozajem o konkretnoj ekonomskoj saradnji dveju zemalja i dolasku novih turskih kompanija u Srbiju. Vučić je tokom sastanka poručio da su investitori iz Turske dobrodošli u našu zemlju i da Vlada Srbije pozdravlja svako novo radno mesto koje njihove kompanije otvore. Sagovornici su ocenili da su najveće mogućnosti za nova ulaganja u oblasti tekstilne industrije, poljoprivrede, infrastrukture i saobraćaja, kao i elektronske industrije. Takođe, u razgovoru je naglašeno da saradnja u oblasti turizma daje sve bolje rezultate.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Turske u Srbiji Mehmetom Kemalom Bozajem o konkretnoj ekonomskoj saradnji dveju zemalja i dolasku novih turskih kompanija u Srbiju.

Vučić je tokom sastanka poručio da su investitori iz Turske dobrodošli u našu zemlju i da Vlada Srbije pozdravlja svako novo radno mesto koje njihove kompanije otvore.

Sagovornici su ocenili da su najveće mogućnosti za nova ulaganja u oblasti tekstilne industrije, poljoprivrede, infrastrukture i saobraćaja, kao i elektronske industrije.

Takođe, u razgovoru je naglašeno da saradnja u oblasti turizma daje sve bolje rezultate.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik