Doleće konkurencija Viz eru, Turci žele u Niš

Bez autora
Oct 08 2015

Ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj kaže da je turski avio-preoznik zainteresovan da leti iz Niša ka jugoistočnim zemljama. Prema jegovim rečima, turske kompanije su inače spremne da učestvuju u obnovi niškog aerodroma.Ranije, tačnije u julu, predstvnici vodeće turske lou kost kompanije Pegaz erlajns raspitivali se kako bi mogli da se uključe u neki oblik partnerstva. Direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović kaže da je kompaniji obezbeđena tražena dokumentacija i da je Pegaz u procesu analiziranja podataka.

Ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj kaže da je turski avio-preoznik zainteresovan da leti iz Niša ka jugoistočnim zemljama.

Prema jegovim rečima, turske kompanije su inače spremne da učestvuju u obnovi niškog aerodroma, prenosi portal EX-YU Aviation News.

Ranije, tačnije u julu, predstvnici vodeće turske lou kost kompanije Pegaz erlajns raspitivali se kako bi mogli da se uključe u neki oblik partnerstva.

Direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović kaže da je kompaniji obezbeđena tražena dokumentacija i da je Pegaz u procesu analiziranja podataka.

Ranije ove godine, sa nekada napuštenog aerodroma “Konstantin Veliki” krenuli su letovi Viz era ka Bazelu i Malmeu.

Zahvaljujući tome, više od 13.000 putnika koristilo je ovog leta niški aerodrom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik