Od takse na gorivo 8,23 miliona

Bez autora
Oct 10 2015

Vlada je, po osnovu takse na gorivo, od 27. maja do 7. oktobra naplatila 8,23 miliona eura, saopšteno je agenciji Mina biznis iz Poreske uprave (PU). Po osnovu naknade iz maloprodajne cijene tečnih goriva - za izgradnju autoputeva, ukupno je uplaćeno 8,23 miliona eura, kazali su iz PU. Vlada je 16. aprila donijela dopunu Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivate, kojom je uvedena taksa od sedam centi po litru goriva za autoput i reprezentativni sport. Uredba je počela da se primjenjuje 21. aprila.

Vlada je, po osnovu takse na gorivo, od 27. maja do 7. oktobra naplatila 8,23 miliona eura, saopšteno je agenciji Mina biznis iz Poreske uprave (PU).

“Po osnovu naknade iz maloprodajne cijene tečnih goriva - za izgradnju autoputeva, ukupno je uplaćeno 8,23 miliona eura”, kazali su iz PU.

Vlada je 16. aprila donijela dopunu Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivate, kojom je uvedena taksa od sedam centi po litru goriva za autoput i reprezentativni sport.

Uredba je počela da se primjenjuje 21. aprila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik