Sajam malih porodičnih firmi u Sarajevu

Bez autora
Nov 11 2015

Sajam malih porodičnih firmi bit će održan od 11. do 14. novembra na Trgu Alija Izetbegović ispred Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Na sajmu će učestvovati firme koje se bave proizvodnjom na tradicionalan način, a očekuje se više od 50 izlagača s prostora cijele Bosne i Hercegovine.Organizatori, Udruženja "Kupujmo i koristimo domaće", smatraju da je to jedinstven način da mali biznisi izlože svoje proizvode. Iz Udruženja pozivaju građane da u što većem broju posjete sajam i na taj način daju podršku bh. privredi, saopćeno je tog udruženja.

Sajam malih porodičnih firmi bit će održan od 11. do 14. novembra na Trgu Alija Izetbegović ispred Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Na sajmu će učestvovati firme koje se bave proizvodnjom na tradicionalan način, a očekuje se više od 50 izlagača s prostora cijele Bosne i Hercegovine.

Organizatori, Udruženja "Kupujmo i koristimo domaće", smatraju da je to jedinstven način da mali biznisi izlože svoje proizvode.

Iz Udruženja pozivaju građane da u što većem broju posjete sajam i na taj način daju podršku bh. privredi, saopćeno je tog udruženja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik