Otvorena rekonstruisana deonica puta kod Uba

Bez autora
Nov 22 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas rekonstruisanu deonicu puta Pambukovica–Novaci u opštini Ub i tom prilikom poručio da će država završiti izgradnju autoputeva na koje se čeka više godina, poput puta Niš–Dimitrovgrad–Preševo.Vučić je u obraćanju građanima poručio da će država graditi i druge puteve, među kojima je i put do Čačka, koji će biti završen za nešto više od godinu dana, odnosno do aprila 2017. godine. On je napomenuo da je ostalo da se ugovori još i deonica Surčin–Obrenovac, dok je deonica Ub–Lajkovac završena, čime su pokrenuti radovi za povezivanje budućeg autoputa do Čačka.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas rekonstruisanu deonicu puta Pambukovica–Novaci u opštini Ub i tom prilikom poručio da će država završiti izgradnju autoputeva na koje se čeka više godina, poput puta Niš–Dimitrovgrad–Preševo.

Vučić je u obraćanju građanima poručio da će država graditi i druge puteve, među kojima je i put do Čačka, koji će biti završen za nešto više od godinu dana, odnosno do aprila 2017.godine.

On je napomenuo da je ostalo da se ugovori još i deonica Surčin–Obrenovac, dok je deonica Ub–Lajkovac završena, čime su pokrenuti radovi za povezivanje budućeg autoputa do Čačka.

Premijer je, iskazavši zahvalnost građanima što veruju u rad i marljivost Vlade, podsetio na to da je Srbija po prvi put napredovala na listi poslovanja Svetske banke za 32 mesta u samo jednoj godini.

Prema njegovim rečima, naša zemlja više nema problem sa fiskalnim deficitom, država troši onoliko koliko zarađuje, a smanjena je i stopa nezaposlenosti.

On je izrazio uverenje da će Srbija uspeti u narednih godinu, dve dana da spusti nivo nezaposlenosti, koji sada iznosi manje od 20 odsto, na 15 odsto kako bi bili na nivou razvijenih evropskih zemalja.

Takođe, kako je dodao, država će posebnu pažnju posvetiti razvoju privatnog sektora, naročito malih i srednjih preduzeća, uz napomenu da će Vlada Srbije uskoro izaći sa dodatnim programima.

Deonica puta Pambukovica–Novaci nalazi se na regionalnom pravcu Ub–Šabac i duga je ukupno 4,7 kilometra.

Prethodne godine urađena je prva faza u dužini od 1,9 kilometara, a ove godine je dovršen preostali deo, pri čemu ukupna vrednost radova iznosi 85 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik