Biznis-centar od 39 miliona evra

Bez autora
Nov 26 2015

Početak izgradnje prve faze poslovnog kompleksa "Sirijus ofis" svečano je obeležen na placu budućeg zdanja na uglu Bulevara Milutina Milankovića i ulice Antifašističke borbe, u Bloku 42 na Novom Beogradu. Investicija je "teška" 39 miliona evra, a završetak radova planiran je za mart 2017. Projekat će se u prvoj fazi prostirati na 18.500 bruto kvadrata sa 230 parking-mesta, dok je u drugoj predviđeno još 12.500 kvadratnih metara. Osim sedišta "Erste banke", u kompleksu će se iznajmljivati i kancelarije najrazličitijih veličina, dok je prizemlje namenjeno za lokale i prodavnice.

Početak izgradnje prve faze poslovnog kompleksa "Sirijus ofis" svečano je obeležen na placu budućeg zdanja na uglu Bulevara Milutina Milankovića i ulice Antifašističke borbe, u Bloku 42 na Novom Beogradu. Investicija je "teška" 39 miliona evra, a završetak radova planiran je za mart 2017.

Projekat će se u prvoj fazi prostirati na 18.500 bruto kvadrata sa 230 parking-mesta, dok je u drugoj predviđeno još 12.500 kvadratnih metara. Osim sedišta "Erste banke", u kompleksu će se iznajmljivati i kancelarije najrazličitijih veličina, dok je prizemlje namenjeno za lokale i prodavnice.

Gradonačelnik Siniša Mali podsetio je da će se preko puta kompleksa graditi nova Glavna autobuska stanica, pa će i lokacija biti znatno atraktivnija nego što je trenutno kada se u njenom komšiluku nalazi "buvljak".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik