Stvaranje povoljnog ambijenta za obrtništvo u regiji

Bez autora
Mar 02 2016

Obrtnička komora Federacije BiH potpisala je sporazum o suradnji s Obrtnom zbornicom Republike Slovenije. Sporazumom su definirani temeljni oblici suradnje dviju obrtničkih komora, s ciljem stvaranja povoljnog ambijenta za obrtništvo u regiji.Na ovaj način obrtnici žele doprinijeti povoljnom obrtničkom okruženju, što će svakako doprinijeti procesu oporavka i moderniziranja ekonomije u cilju jačanja održivog, efikasnog, socijalno pravednog i stabilnog ekonomskog rasta, otvaranja radnih mjesta, te stvaranja održivog društvenog okruženja.

Stvaranja povoljnog ambijenta za obrtništvo u regijiObrtnička komora Federacije BiH potpisala je sporazum o suradnji s Obrtnom zbornicom Republike Slovenije.

Sporazumom su definirani temeljni oblici suradnje dviju obrtničkih komora, s ciljem stvaranja povoljnog ambijenta za obrtništvo u regiji.

Na ovaj način obrtnici žele doprinijeti povoljnom obrtničkom okruženju, što će svakako doprinijeti procesu oporavka i moderniziranja ekonomije u cilju jačanja održivog, efikasnog, socijalno pravednog i stabilnog ekonomskog rasta, otvaranja radnih mjesta, te stvaranja održivog društvenog okruženja.

Sporazum su u utorak u Ljubljani potpisali predsjednik Obrtničke komore Federacije BiH Mensur Bektić i predsjednik Slovenske obrtne zbornice Branko Meh, priopćeno je iz Obrtničke komore FBiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik