Oko tri hiljade iranskih turista u Srbiji tokom leta

Bez autora
Apr 03 2016

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija sastao se danas sa predsednikom najvećeg iranskog turoperatera „Iran markaz internacional“ Jakubom Gasemijem, koji je tokom prošlog meseca doveo prvu organizovanu grupu iranskih turista u Srbiju. Predsednik „Iran markaz internacional“ Gasemi je tom prilikom istakao da svih 420 iranskih turista, koji su krajem marta boravili u Srbiji, nose pozitivne utiske iz naše zemlje, kao i da su veoma zadovoljni gostoprimstvom i nivoom turističkih usluga. On je najavio da će turoperater „Iran markaz internacional“ nastaviti sa organizovanim dovođenjem turista u Srbiju, što podrazumeva dolazak oko 3.000 iranskih turista tokom letnjih meseci.

Oko tri hiljade iranskih turista u Srbiji tokom letaPotpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se danas sa predsednikom najvećeg iranskog turoperatera „Iran markaz internacional“ Jakubom Gasemijem, koji je tokom prošlog meseca doveo prvu organizovanu grupu iranskih turista u Srbiju.

Predsednik „Iran markaz internacional“ Gasemi je tom prilikom istakao da svih 420 iranskih turista, koji su krajem marta boravili u Srbiji, nose pozitivne utiske iz naše zemlje, kao i da su veoma zadovoljni gostoprimstvom i nivoom turističkih usluga.

Gasemi je najavio da će turoperater „Iran markaz internacional“ nastaviti sa organizovanim dovođenjem turista u Srbiju, što podrazumeva dolazak oko 3.000 iranskih turista tokom letnjih meseci. U tu svrhu, rekao je Gasemi, biće organizovano 14 čarter letova na relaciji Teheran – Beograd, kojim će jednom nedeljno dovoziti iranske turiste u Srbiju.

Govoreći o narednim koracima u cilju učvršćivanja turističke saradnje sa Srbijom, Gasemi je rekao da će Beograd biti centar najvećeg iranskog turoperatera za celu Jugoistočnu Evropu, kao i da mu je namera da da u našu zemlju u narednoj godini dovede najmanje 10.000 iranskih turista.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik