Iz Izraela direktno u Crnu Goru

Bez autora
Apr 18 2016

Aerodrom u Tivtu će 20. aprila dočekati prve goste iz Izraela, koji će doputovati direktnim letom “Israir Airlines & Tourism”. Kako je saopšteno iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, od aprila do oktobra, Israir će realizovati 49 letova do Tivta i Podgorice i to avionom tipa Airbus A300 kapaciteta 172 sjedišta. Prema procjenama Ministarstva, u Crnu Goru će dovesti oko 8.400 turista. Srećni smo što možemo objaviti da je od početka reklamne kampanje u februaru 2016. izraelska javnost pokazala veliki interes za paket aranžmane za Budvu i Bečiće, kao i za organizovane izlete po Crnoj Gori. Uvjereni smo da će izraelski turisti, svojim dolaskom i boravkom u Crnoj Gori doprinijeti rastu ekonomije Crne Gore, kazao je potpredsjednik marketinga i prodaje u Israir Group.

Iz Izraela direktno u Crnu GoruAerodrom u Tivtu će 20. aprila dočekati prve goste iz Izraela, koji će doputovati direktnim letom “Israir Airlines & Tourism”.

Kako je saopšteno iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, od aprila do oktobra, Israir će realizovati 49 letova do Tivta i Podgorice i to avionom tipa Airbus A300 kapaciteta 172 sjedišta. Prema procjenama Ministarstva, u Crnu Goru će dovesti oko 8.400 turista. 

“Srećni smo što možemo objaviti da je od početka reklamne kampanje u februaru 2016. izraelska javnost pokazala veliki interes za paket aranžmane za Budvu i Bečiće, kao i za organizovane izlete po Crnoj Gori. Uvjereni smo da će izraelski turisti, svojim dolaskom i boravkom u Crnoj Gori doprinijeti rastu ekonomije Crne Gore”, kazao je potpredsjednik marketinga i prodaje u Israir Group, Gil Stav.

Marketing kampanja "Israir Airlines & Tourism" za Crnu Goru počev od februara ove godine realizuje se, kako saopštavaju iz Ministarstva, kroz mnoštvo aktivnosti – objavljene članke u vodećim dnevnim medijima, na vebsajtovima  specijalizovanim za turizam, te kroz mnoge druge aktivnosti, uključujući Fejsbuk kampanju. Nastaviće se, kažu, i u predstojećem periodu. 

Na IMTM, vodećem sajmu trgovine u Izraelu koji je održan u februaru Crna Gora je predstavljena kao nova interesantna destinacija za putovanja.

“Želim da iskoristim ovu priliku i zahvalim Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore, kao i gospodinu Nimrodu Rinotu, počasnom generalnom konzulu Crne Gore u Izraelu, za podršku i pomoć na realizaciji projekta dolaska Israir-a i izraelskih turista u Crnu Goru u predstojećem periodu”, rekao je Stav.

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, shodno Strategiji razvoja turizma do 2020. godine, podržava, kako poručuju, sve aktivnosti koje koriste cilju smanjenja sezonalnosti, te povećanja dostupnosti Crne Gore kao destinacije.

“Tržište Izraela je prepoznato kao veoma interesantno i uvjereni smo da će letovima Israira otpočeti još bolja ekonomska saradnja dvije zemlje. Zadovoljstvo nam je da poželimo dobrodošlicu turistima iz Izraela, uvjereni da će biti zadovoljni ponudom Crne Gore, te da će se rado ponovo vratiti, ali i sugerisati svojim prijateljima i porodici da smo baš mi prava destinacija za odmor”, saopštila je generalna direktorka za turistički razvoj i standard, Olivera Brajović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik