Počinje gradnja "One&Only" rizorta

Bez autora
Apr 20 2016

Kompanija Azmont Investments, u petak će organizovati svečanu ceremoniju povodom zvaničnog početka izgradnje prvog “One&Only” rizorta u Evropi, koji će biti sastavni dio Portonovi rizorta u Kumboru. Portonovi i njegovo spektakularno okruženje odabrani su kao dekor za kompleks One&Only Montenegro u Portonovom. Hotel One&Only i dva kluba na plaži garantuju savršen doček za elitne goste koji ne pristaju na kompromis, zahvaljujući prepoznatljivoj kombinaciji elegancije, glamura, lokalnog karaktera i istinskog gostoprimstva, poručuju iz kompanije. Na svečanoj ceremoniji govoriće predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments i predsjednik Vlade Crne Gore.

Počinje gradnja Kompanija Azmont Investments, u petak će organizovati svečanu ceremoniju povodom zvaničnog početka izgradnje prvog “One&Only” rizorta u Evropi, koji će biti sastavni dio Portonovi rizorta u Kumboru.

Portonovi i njegovo spektakularno okruženje odabrani su kao dekor za kompleks One&Only Montenegro u Portonovom.

“Hotel One&Only i dva kluba na plaži garantuju savršen doček za elitne goste koji ne pristaju na kompromis, zahvaljujući prepoznatljivoj kombinaciji elegancije, glamura, lokalnog karaktera i istinskog gostoprimstva”, poručuju iz kompanije.

Na svečanoj ceremoniji govoriće predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments, Ahmet Erentok i predsjednik Vlade Crne Gore, Milo Đukanović.

Azmont će predstaviti i budući izgled hotela i drugih djelova Portonovi rizorta u specijalno pripremljenom digitalnom kutku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik