Počela obuka za privrednike i početnike u poslovanju

Bez autora
May 12 2016

Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su u gradovima i opštinama širom Srbije, u okviru projekta "Godina preduzetništva", počele obuke za privrednike i početnike u poslovanju o tome kako započeti posao, pripremiti poslovni plan i poslovati sa bankama.Takođe, na ovim radionicama privrednici će biti upoznati i sa time kako da se marketingom unapredi poslovanje i prodaja, a za one koji prvi put izvoze – kako uspeti na stranim tržištima. Ove obuke sprovode regionalne razvojne agencije u okviru Programa Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije pod nazivom "Standardizovani set usluga za mikro, mala i srednja preduzeća".

Počela obuka za privrednike i početnike u poslovanjuMinistarstvo privrede Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su u gradovima i opštinama širom Srbije, u okviru projekta "Godina preduzetništva", počele obuke za privrednike i početnike u poslovanju o tome kako započeti posao, pripremiti poslovni plan i poslovati sa bankama.

Takođe, na ovim radionicama privrednici će biti upoznati i sa time kako da se marketingom unapredi poslovanje i prodaja, a za one koji prvi put izvoze – kako uspeti na stranim tržištima.

Ove obuke sprovode regionalne razvojne agencije u okviru Programa Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije pod nazivom "Standardizovani set usluga za mikro, mala i srednja preduzeća".

U okviru pomenutog programa, regionalne razvojne agencije pružaju mikro, malim i srednjim preduzećima i informacije o započinjanju poslovanja i nacionalnim i međunarodnim programima podrške preduzetništvu.

Pored toga, ovim preduzećima će biti predočeni i dostupni domaći i strani izvori finansiranja, kao i mogućnosti testiranja poslovne ideje, ali i omogućene besplatne savetodavne usluge, mentoring i promocije.

Više informacija o terminima i mestu održavanja obuka zainteresovani mogu pogledati na internet prezentaciji www.godinapreduzetnistva.rs (u odeljku najava događaja), ili u regionalnim razvojnim agencijama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik