"Triglav" nastavio profitabilno poslovanje

Bez autora
May 22 2016

"Triglav osiguranje" Banjaluka je u prva tri mjeseca ove godine nastavilo profitabilno poslovanje i dostiglo je 4,7-odstotni tržišni udio na tržištu Republike Srpske. Kako je saopšteno, bruto fakturisana premija iznosi 1,3 miliona evra i manja je u odnosu na fakturisanu premiju prethodne godine za četiri odsto, dok je broj polisa porastao za pet odsto, sa 9.679 na 10.171. Prema njihovim riječima, stopa efikasnosti u isplati odštetnih zahtjeva ovog društva i u prvom kvartalu 2016. iznosi preko 96 odsto. "U 'Triglav osiguranju' Banjaluka u prvom kvartalu ove godine bilježimo kontinuiran porast nivoa kapitala društva potrebnog za obavljanje poslova neživotnih osiguranja, te tehničkih rezervacija, čime se osigurava dugoročna stabilnost i solventnost društva. Usmjereni smo na potrebe klijenta i povećanje kvaliteta usluge.

"Triglav osiguranje" Banjaluka je u prva tri mjeseca ove godine nastavilo profitabilno poslovanje i dostiglo je 4,7-odstotni tržišni udio na tržištu Republike Srpske.

Kako je saopšteno, bruto fakturisana premija iznosi 1,3 miliona evra (2.474.506 KM) i manja je u odnosu na fakturisanu premiju prethodne godine za četiri odsto, dok je broj polisa porastao za pet odsto, sa 9.679 na 10.171.

Prema njihovim riječima, stopa efikasnosti u isplati odštetnih zahtjeva ovog društva i u prvom kvartalu 2016. iznosi preko 96 odsto.

"U 'Triglav osiguranju' Banjaluka u prvom kvartalu ove godine bilježimo kontinuiran porast nivoa kapitala društva potrebnog za obavljanje poslova neživotnih osiguranja, te tehničkih rezervacija, čime se osigurava dugoročna stabilnost i solventnost društva. Usmjereni smo na potrebe klijenta i povećanje kvaliteta usluge. Svoje aktivnosti nastavljamo u skladu sa planom i strategijom 'Triglav grupe'", rekao je Matej Žlajpah, direktor "Triglav osiguranja" Banjaluka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik