U Srbiju stiže lanac igračaka "Jumpo"

Bez autora
May 24 2016

Grčki lanac supermarketa "Veropoulos" postao je franšizni partner grčkog prodavca igračaka "Jumbo" i za područje Srbije. Prema prvim najavama, prva prodavnica igračaka pod brendom "Jumbo" u Srbiji biće otvorena ove godine u okviru postojećeg "Super Vero" supermarketa na Novom Beogradu. Prostiraće se na površini od oko 2.800 m2.
 "Veropoulos" drži franšizna prava i za teritoriju Makedonije, gde je već otvorena jedna "Jumbo" prodavnica igračaka. Prva "Jumbo" prodavnica otvorena je 1986. u Atini. Danas, sa više od 50 prodajnih jedinica, "Jumbo" je najveći lanac za prodaju igračaka u Grčkoj. Radnje imaju i na Kipru, u Bugarskoj i Rumuniji.

U Srbiju stiže lanac igračaka "Jumpo"Grčki lanac supermarketa "Veropoulos" postao je franšizni partner grčkog prodavca igračaka "Jumbo" i za područje Srbije.

Prema prvim najavama, prva prodavnica igračaka pod brendom "Jumbo" u Srbiji biće otvorena ove godine u okviru postojećeg "Super Vero" supermarketa na Novom Beogradu.

Prostiraće se na površini od oko 2.800 m2.
 "Veropoulos" drži franšizna prava i za teritoriju Makedonije, gde je već otvorena jedna "Jumbo" prodavnica igračaka.

Prva "Jumbo" prodavnica otvorena je 1986. u Atini. Danas, sa više od 50 prodajnih jedinica, "Jumbo" je najveći lanac za prodaju igračaka u Grčkoj. Radnje imaju i na Kipru, u Bugarskoj i Rumuniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik