Kamgrad i Pacolli u utrci za preuzimanje CPG-a iz Nove Gorice

Bez autora
May 26 2016

Za preuzimanje građevinara CPG-a iz Nove Gorice u igri je šest kandidata. Pored Strabaga, SGP Pomgrada, Kolektora, Iskratela i hrvatskog Kamgrada u igri je i švicarski Mabetex u vlasništvu bivšeg kosovskog predsjednika Behgjeta Pacollija. CPG je kćerinsko društvo Primorja u stečaju. Primorje je vlasnik 97 posto udjela i taj je udjel u postupku prodaje od 2013. Prodajni postupak vodi stečajni upravitelj Rudolf Hramec. Vrijednost udjela procjenjuje se na oko osam milijuna eura.

Kamgrad i Pacolli u utrci za preuzimanje CPG-a iz Nove GoriceZa preuzimanje građevinara CPG-a iz Nove Gorice u igri je, kako doznaju Finance, šest kandidata.

Pored Strabaga, SGP Pomgrada, Kolektora, Iskratela i hrvatskog Kamgrada u igri je i švicarski Mabetex u vlasništvu bivšeg kosovskog predsjednika Behgjeta Pacollija.

CPG je kćerinsko društvo Primorja u stečaju. Primorje je vlasnik 97 pposto udjela i taj je udjel u postupku prodaje od 2013.  Prodajni postupak vodi stečajni upravitelj Rudolf  Hramec. Vrijednost udjela procjenjuje se na oko osam milijuna eura.      

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik