Novi oglas za Ski centar Durmitor

Bez autora
May 29 2016

Stečajna uprava Ski centra Durmitor raspisala je novi oglas za prodaju imovine stečajnog dužnika po početnoj cijeni od 1,09 miliona eura, oko 25 odsto manje u odnosu na prethodni tender. Zainteresovani građani i preduzeća do 30. juna mogu dostavljati ponude koje će biti otvorene istog dana u deset sati u prostorijama Privrednog suda. Stečajna uprava je potencijalnim kupcima ponudila poslovne zgrade u privredi površine 568 metara kvadratnih, dvorište površine 4,9 hiljada kvadrata, dvorište površine 241 kvadrat po ukupnoj cijeni od 119,2 hiljade eura. Poslovni prostori u privredi površine 87 kvadrata, garaža od 13 kvadrata, u stambeno-poslovnoj zgradi prodaju se po cijeni od 36,14 hiljada eura.

Novi oglas za Ski centar DurmitorStečajna uprava Ski centra Durmitor raspisala je novi oglas za prodaju imovine stečajnog dužnika po početnoj cijeni od 1,09 miliona eura, oko 25 odsto manje u odnosu na prethodni tender.

Zainteresovani građani i preduzeća do 30. juna mogu dostavljati ponude koje će biti otvorene istog dana u deset sati u prostorijama Privrednog suda.

Stečajna uprava je potencijalnim kupcima ponudila poslovne zgrade u privredi površine 568 metara kvadratnih, dvorište površine 4,9 hiljada kvadrata, dvorište površine 241 kvadrat po ukupnoj cijeni od 119,2 hiljade eura.

Poslovni prostori u privredi površine 87 kvadrata, garaža od 13 kvadrata, u stambeno-poslovnoj zgradi prodaju se po cijeni od 36,14 hiljada eura.

Po cijeni od 929,85 hiljada eura prodaju se, između ostalog, livada površine 25,56 hiljada kvadrata, kao i poslovni prostori u privredi površina 660 kvadrata, 707 kvadrata i 347 kvadrata.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju preduzeća i građani koji blagovremeno dostave odgovarajuću ponudu u zatvorenoj koverti.

Stečajni upravnik će odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača donijeti u roku od sedam dana od javnog otvaranja ponuda, sa kojim će zaključiti ugovor o kupoprodaji najdalje 30 dana nakon donošenja odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Ukoliko ponuđač odustane od ponude, stečajni upravnik će imovinu dodijeliti drugom rangiranom ponuđaču.

Javno nadmetanje će se sprovesti i u slučaju da prispije samo jedna ponuda učesnika koji zadovoljava uslove utvrđene oglasom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik