Kanađanima kompanija iz Beograda održava avio-motore

Bez autora
May 31 2016

Jedan od najvećih svetskih proizvođača avionskih motora Pratt & Whitney, imenovala je Prince Aviation iz Beograda kao svoj novi autorizovani servisni centar. Kompanija Pratt & Whitney je nakon provera tokom kojih je potvrđeno da “Princ” ispunjava uslove i zahteve kanadske kompanije odlučio da dodeli status autorizovanog servis centra i titulu pružaoca usluga prvog reda ovoj domaćoj kompaniji. Prince Aviation će izvoditi radove održavanja motora iz familija JT15, PW500 i PW600 definisanih priručnicima za održavanje koji ne zahtevaju rastavljanje tople sekcije motora. Prince Aviation, koji je u domenu održavanja vazduhoplova i opreme sertifikovan u skladu sa Delom 145 i od strane Direktorata Civilnog Vazduhoplovstva i od Evropske Agencije za bezbednost vazdušnog saobraćaja, poseduje gotovo decenijsko iskustvo održavanja motora kanadskog proizvođača kako na avionima u svojoj floti, tako i na poslovnim avionima koje održava za treća lica.

Kanađanima kompanija iz BG održava avio-motoreJedan od najvećih svetskih proizvođača avionskih motora Pratt & Whitney, imenovala je Prince Aviation iz Beograda kao svoj novi autorizovani servisni centar.

Kompanija Pratt & Whitney je nakon provera tokom kojih je potvrđeno da “Princ” ispunjava uslove i zahteve kanadske kompanije odlučio da dodeli status autorizovanog servis centra i titulu pružaoca usluga prvog reda ovoj domaćoj kompaniji.

Prince Aviation će izvoditi radove održavanja motora iz familija JT15, PW500 i PW600 definisanih priručnicima za održavanje koji ne zahtevaju rastavljanje tople sekcije motora.

"Prince Aviation, koji je u domenu održavanja vazduhoplova i opreme sertifikovan u skladu sa Delom 145 i od strane Direktorata Civilnog Vazduhoplovstva i od Evropske Agencije za bezbednost vazdušnog saobraćaja, poseduje gotovo decenijsko iskustvo održavanja motora kanadskog proizvođača kako na avionima u svojoj floti, tako i na poslovnim avionima koje održava za treća lica", rekli su iz ove kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik