EasyJet otvorio liniju London - Tivat

Bez autora
Jun 19 2016

Britanska low cost kompanija „easyJet“ uvela je novu liniju sa londonskog aerodroma Getvik do Tivta. Prvim letom, u Tivat su stigli predstavnici najznačajnijih medija iz Velike Britanije. Najavljena su dva leta nedjeljno od Getvika do Tivta u toku ljetnjih mjeseci, svakog ponedjeljka i četvrtka, saopštili su iz Nacionalne turističke organizacije. Aerodromi Crne Gore upriličili su prigodan doček putnicima na prvom letu easyJet-a. Na aerodromu u Tivtu bio je i ambasador Velike Britanije u Crnoj Gori. U organizaciji NTO, britanske low cost kompanije, Hotelske grupe Montenegro Stars, kompanije Luštica bay, Porto Montenegra i hotela Regent, u studijskoj posjeti Crnoj Gori boraviće predstavnici više britanskih medija - Daily Star, Daily Mirror, Sunday Post, Daily Express, The Sun i Manchester Evening News.

EasyJet otvorio liniju London - TivatBritanska low cost kompanija „easyJet“ uvela je novu liniju sa londonskog aerodroma Getvik do Tivta. Prvim letom, u Tivat su stigli predstavnici najznačajnijih medija iz Velike Britanije.

Najavljena su dva leta nedjeljno od Getvika do Tivta u toku ljetnjih mjeseci, svakog ponedjeljka i četvrtka, saopštili su iz Nacionalne turističke organizacije (NTO). Aerodromi Crne Gore upriličili su prigodan doček putnicima na prvom letu easyJet-a. Na aerodromu u Tivtu bio je i ambasador Velike Britanije u Crnoj Gori, Jan Viting.

U organizaciji NTO, britanske low cost kompanije, Hotelske grupe Montenegro Stars, kompanije Luštica bay, Porto Montenegra i hotela Regent, u studijskoj posjeti Crnoj Gori boraviće predstavnici više britanskih medija - Daily Star, Daily Mirror, Sunday Post, Daily Express, The Sun i Manchester Evening News.

Oni će narednih dana imati priliku da se upoznaju sa turističkim potencijalima Crne Gore. Osim primorja, planiran je i obilazak sjevernih predjela gdje će imati priliku da se oprobaju u raftingu Tarom, saopštili su iz NTO.

Kompanija easyJet očekuje da će na liniji London-Tivat-London ove sezone prevesti više od 19.000 putnika.

Ova posjeta je od izuzetnog značaja za dalju promociju crnogorskog turizma i naše ponude na tržištu Velike Britanije, kazali su iz crnogorske NTO.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik