Niže cene transporta sirove nafte

Bez autora
Jun 23 2016

Cene transporta nafte naftovodom Sotin - Pančevo biće snižene i to za 25,7 odsto za deonicu Sotin - Novi Sad i za 29 odsto za deonicu Novi Sad - Pančevo.Savet Agencije za energetiku dao je saglasnost na odluku o ceni pristupa sistemu za transport nafte, koju je dostavilo JP "Transnafta". Cene su snižene na zahtev Agencije za energetiku jer su, nakon modernizacije Rafinerije Pančevo, za 46 odsto povećane transportovane količine sirove nafte u odnosu na količine koje su korišćene kod prethodnog utvrđivanja cena.

Niže cene transporta sirove nafteCene transporta nafte naftovodom Sotin - Pančevo biće snižene i to za 25,7 odsto za deonicu Sotin - Novi Sad i za 29 odsto za deonicu Novi Sad - Pančevo.

Savet Agencije za energetiku dao je saglasnost na odluku o ceni pristupa sistemu za transport nafte, koju je dostavilo JP "Transnafta".

Cene su snižene na zahtev Agencije za energetiku jer su, nakon modernizacije Rafinerije Pančevo, za 46 odsto povećane transportovane količine sirove nafte u odnosu na količine koje su korišćene kod prethodnog utvrđivanja cena.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik