Kuća od metar i po prodaje se za pola miliona dolara

Bez autora
Jun 26 2016

Gotovo vek pre nego su male kuće postale trend, ova kućica pojavila se u Sijetlu. S prednje strane, kuća je dužine 17 metara i izgleda prilično normalno. Međutim, ako pogledate kuću sa strane, primetićete da je široka samo metar i po.Kuća je sagrađena 1925. godine, a sada se prodaje za 499.000 dolara. Pre dve godine kupio ju je arhitekta Clai Vallace koji ju je tada platio 375.000 dolara. Kaže kako nije mogao odoleti šarmu ove posebne kućice. Kuća površine 80 m2 deluje iznenađujuće prostrano. Ima dva sprata, a na svakom se nalaze kupatilo i spavaća soba.

Kuća od metar i po prodaje se za pola miliona dolaraGotovo vek pre nego su male kuće postale trend, ova kućica pojavila se u Sijetlu.  S prednje strane, kuća je dužine 17 metara i izgleda prilično normalno. Međutim, ako pogledate kuću sa strane, primetićete da je široka samo metar i po.

Kuća je sagrađena 1925. godine, a sada se prodaje za 499.000 dolara. Pre dve godine kupio ju je arhitekta Clai Vallace koji ju je tada platio 375.000 dolara. Kaže kako nije mogao odoleti šarmu ove posebne kućice.

Kuća površine 80 m2 deluje iznenađujuće prostrano. Ima dva sprata, a na svakom se nalaze kupatilo i spavaća soba.

Postoji nekoliko teorija zašto je ova kuća tako uska, no niko ne zna koja je prava priča iza kućice koja je postala svojevrsna turistička atrakcija.

Ocenite tekst
Komentari
  • jmaja

    Nov 11 2009
    super
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik