Promocija "Er Srbije" na Tajm Skveru

Bez autora
Jun 26 2016

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture posetila je zajedno sa čelnicima kompanije „Er Srbija“ Tajms skver u Njujorku, gde je organizovana promocija direktne vazdušne linije između Srbije i SAD. Ona je tom prilikom poručila da je Srbija ponosna na nacionalnu avio-kompaniju „Er Srbija“, i izrazila nadu da Njujork neće biti jedina destinacija u Americi do koje će “Er Srbija” leteti. Po prvi put srpska nacionalna avio-kompanija ima bilbord na jednoj od najposećenijih svetskih turističkih atrakcija – njujorškom Tajms skveru, gde su promoterke u majicama sa logom srpskog avioprevoznika juče delile promotivni materijal.

Promocija "Er Srbije" na Tajm SkveruPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je juče zajedno sa čelnicima kompanije „Er Srbija“ Tajms skver u Njujorku, gde je organizovana promocija direktne vazdušne linije između Srbije i SAD.

Mihajlović je tom prilikom poručila da je Srbija ponosna na nacionalnu avio-kompaniju „Er Srbija“, i izrazila nadu da Njujork neće biti jedina destinacija u Americi do koje će “Er Srbija” leteti.

Po prvi put srpska nacionalna avio-kompanija ima bilbord na jednoj od najposećenijih svetskih turističkih atrakcija – njujorškom Tajms skveru, gde su promoterke u majicama sa logom srpskog avioprevoznika juče delile promotivni materijal, rekla je ona.

Gradonačelnik Beograda i predsednik Nadzornog odbora kompanije “Er Srbija” Siniša Mali istakao je da je Tajms skver centar Njujorka, Njujork je centar Amerike, a danas je u centru Njujorka i Amerike Beograd je glavna tema.

Generalni direktor kompanije „Er Srbija“ Dane Kondić rekao je da reklama na Tajms skveru promoviše kompaniju i našu zemlju, jer je cilj upravo da što više ljudi dođe u Srbiju, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik