Mapa Beča za mlade

Bez autora
Jun 30 2016

„Vienna Young & Clever“ je mapa Beča osmišljena isključivo za mlade posetioce glavnog grada Austrije. U mapi se naravno mogu naći i informacije o značajnim građevinama i spomenicima,ali se ovaj vodič pre svega fokusira na poznate lokale, prodavnice i mesta za provod.Svi predlozi potiču od mladih poznavalaca Beča, koji svoj grad žele bliže da prikažu turistima ali na drugačiji način i na engleskom jeziku. Na koricama mape ucrtana je mreža metro stranica i napisana objašnjenja o muzejima i pozorištima. Takođe je navedeno i nekoliko istorijskih činjenica, osnove bečke kulture kafea kao i recept za pravu Bečku šniclu.

Mapa Beča za mlade„Vienna Young & Clever“ je mapa Beča osmišljena isključivo za mlade posetioce glavnog grada Austrije.

U mapi se naravno mogu naći i informacije o značajnim građevinama i spomenicima,ali se ovaj vodič pre svega fokusira na poznate lokale, prodavnice i mesta za provod.

Svi predlozi potiču od mladih poznavalaca Beča, koji svoj grad žele bliže da prikažu turistima ali na drugačiji način i na engleskom jeziku.

Na koricama mape ucrtana je mreža metro stranica i napisana objašnjenja o muzejima i pozorištima. Takođe je navedeno i nekoliko istorijskih činjenica, osnove bečke kulture kafea kao i recept za pravu Bečku šniclu.

Tu su još i nekoliko tipičnih bečkih izraza, informacije gde se može jesti prava Zaher-torta ali i saznanje da Bečlije baš vole da kukaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik