Jedna ponuda za valorizaciju Buljarice

Bez autora
Jul 19 2016

Kompanija CDC International Corporation, čiji je pravni zastupnik i direktor Khalil Boutros Al Sholy, jedina je dostavila ponudu na međunarodni tender za valorizaciju lokacije Buljarica, kroz kupovinu i zakup zemljišta i dijela akvatorijuma. Predsjednik Tenderske komisije za Buljaricu, Radoje Žugić, kazao je da se nada da će ponuda zadovoljiti interese države, ali i onih koji kritikuju državnu politiku, jer su Crnoj Gori, pored političke stabilnosti, neophodne visoke stope ekonomskog rasta. Ukoliko dođe do realizacije projekta, mislim da ćemo imati visok nivo ekonomske valorizacije, kazao je Žugić nakon otvaranja dostavljene ponude.

Jedna ponuda za valorizaciju BuljariceKompanija CDC International Corporation, čiji je pravni zastupnik i direktor Khalil Boutros Al Sholy, jedina je dostavila ponudu na međunarodni tender za valorizaciju lokacije Buljarica, kroz kupovinu i zakup zemljišta i dijela akvatorijuma.

Predsjednik Tenderske komisije za Buljaricu, Radoje Žugić, kazao je da se nada da će ponuda zadovoljiti interese države, ali i onih koji kritikuju državnu politiku, jer su Crnoj Gori, pored političke stabilnosti, neophodne visoke stope ekonomskog rasta.

“Ukoliko dođe do realizacije projekta, mislim da ćemo imati visok nivo ekonomske valorizacije”, kazao je Žugić nakon otvaranja dostavljene ponude.

On je dodao da misli da je tender za valorizaciju Buljarice, kojim su obuhvaćene opštine Budva i Bar, jedan od najtransparentnijih procesa valorizacije.Predsjednik Opštine Budva, Srđa Popović, kazao je da se nada da će dostavljena ponuda biti validna i ispuniti očekivanja.

“Ubjeđen sam da će se od ovog projekta ostvariti veliki benefiti, ne samo za Buljaricu, Bar i Budvu, već za cijelu Crnu Goru”, rekao je Popović.Predsjednik Opštine Bar, Zoran Srzentić, poručio je da je siguran da će, ukoliko dostavljena ponuda ispuni očekivanja, nakon sprovedenih procedura početi i realizacija projekta.

“Siguran sam da će i Opština Bar od ovog projekta imati velike koristi”, naveo je Srzentić.Iz Vlade su podsjetili da je tender za valorizaciju lokaliteta Buljarica u opštinama Budva i Bar objavljen 12. maja, a izmjene dva dana kasnije. Rok za dostavljanje ponuda istekao je danas u 12 sati.

Ponuda zainteresovanog ponuđača, kompanije CDC International Corporation, otvorena je u 13 sati.

Iz Vlade su naveli da je pravni zastupnik i direktor kompanije CDC International Corporation, Khalil Boutros Al Sholy, u čije ime je po punomoćju, notarski ovjerenom, ponudu predala Maja Đurović iz Podgorice.

Tenderska komisija će, kako je objašnjeno, u daljem toku postupka ispitati formalnu ispravnost dostavljene ponude i u skladu sa važećim zakonskim propisima donijeti odluku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik