Lidl diže objekat u Vršcu od 455 miliona dinara

Bez autora
Jul 24 2016

Nemački Lidl uskoro će početi gradnju kompleksa u Vršcu, na mestu stare klanice Graničar, koja je nešto više od deset godina u vlasništvu Hemofarma. Kompleks Lidl prostiraće se na oko 20.000 kvadratnih metara. Činiće ga objekat supermarketa sa pekarom, objekat tržnog centra sa kafe restoranom i komercijalni objekat kompatibilne namene. Po Generalnom urbanističkom planu Vršca, zelene površine činiće najmanje 20 odsto parcele. U celom kompleksu predviđeno je i 220 parking mesta. Predračunska vrednost posla je oko 455 miliona dinara.

Lidl diže objekat u Vršcu od 455 miliona dinaraNemački Lidl uskoro će početi gradnju kompleksa u Vršcu, na mestu stare klanice Graničar, koja je nešto više od deset godina u vlasništvu Hemofarma. Kompleks Lidl prostiraće se na oko 20.000 kvadratnih metara.

Činiće ga objekat supermarketa sa pekarom, objekat tržnog centra sa kafe restoranom i komercijalni objekat kompatibilne namene. Po Generalnom urbanističkom planu Vršca, zelene površine činiće najmanje 20 odsto parcele.

U celom kompleksu predviđeno je i 220 parking mesta. Predračunska vrednost posla je oko 455 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik