Poduzetničkoj zoni Dusine više od 100 tisuća KM poticaja

Bez autora
Aug 14 2016

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta dodijelilo je Općini Orašje 105.916,32 KM za projekt: Razvoj napredne poslovne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Dusine Orašje.Novčana sredstva dodijeljena su na temelju rezultata Javnog natječaja, a u sklopu Grant sheme “Unapređenje poduzetničkih zona u Federaciji BiH za 2016. godinu”. Uz projekt Općine Orašje, novčano će biti potpomognuto još devet projekata u Federaciji BiH. Ugovori o poticajnim sredstvima za unapređenje poduzetničkih zona u Federaciji potpisani su u Mostaru.

Poduzetničkoj zoni Dusine više od 100 tisuća KM poticajaFederalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta dodijelilo je Općini Orašje 105.916,32 KM za projekt: Razvoj napredne poslovne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Dusine Orašje, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Novčana sredstva dodijeljena su na temelju rezultata Javnog natječaja, a u sklopu Grant sheme “Unapređenje poduzetničkih zona u Federaciji BiH za 2016. godinu”.

Uz projekt Općine Orašje, novčano će biti potpomognuto još devet projekata u Federaciji BiH. Ugovori o poticajnim sredstvima za unapređenje poduzetničkih zona u Federaciji potpisani su u Mostaru.

“Razvoj poduzetničkih zona jako je važan jer je poduzetnička infrastruktura jedna od generatora razvoja i mogućnosti otvaranja novih radnih mjesta, ali i način stvaranja novih vrijednosti koje će u budućnosti doprinijeti boljem i uspješnijem razvoju Federacije BiH.” izjavio je federalni ministar Amir Zukić nakon potpisivanja ugovora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik