Mladi pokreću svoja preduzeća u 14 opština

Bez autora
Aug 17 2016

Dvadeset dvoje mladih iz 14 opština sa jugoistoka i jugozapada Srbije pokrenuće svoja preduzeća uz podršku Evropske unije i Vlada Švajcarske. EU i Vlada Švajcarske opredelile su 183.307 evra za podsticanje preduzetništva među mladima, saopšteno je iz Evropskog progresa.Kako je navedeno, novac je opredeljen preko razvojnog programa Evropski progres, a mladi preduzetnici i preduzetnice koji, izmedju ostalih delatnosti, planiraju da se bave informacionim tehnologijama i dizajnom, proizvodnjom odeće, preradom i konzervisanjem voća i povrća, dobiće opremu kako bi otpočeli poslovanje.

Mladi pokreću svoja preduzeća u 14 opštinaDvadeset dvoje mladih iz 14 opština sa jugoistoka i jugozapada Srbije pokrenuće svoja preduzeća uz podršku Evropske unije i Vlada Švajcarske. EU i Vlada Švajcarske opredelile su 183.307 evra za podsticanje preduzetništva među mladima, saopšteno je iz Evropskog progresa.

Kako je navedeno, novac je opredeljen preko razvojnog programa Evropski progres, a mladi preduzetnici i preduzetnice koji, izmedju ostalih delatnosti, planiraju da se bave informacionim tehnologijama i dizajnom, proizvodnjom odeće, preradom i konzervisanjem voća i povrća, dobiće opremu kako bi otpočeli poslovanje.

Opštine obuhvaćene programom su Novi Pazar, Ivanjica, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Raška, Sjenica i Tutin, kao i Prokuplje, Blace, Žitoradja, Kuršumlija, Leskovac, Bojnik, Vlasotince, Lebane, Medvedja, Crna Trava, Vranje, Bosilegrad, Bujanovac, Vladičin Han, Preševo, Surdulica, Trgovište, Brus, Aleksinac, Gadžin Han, Doljevac, Merošina, Svrljig, Babušnica, Bela Palanka i Knjaževac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik