Srpski turizam ruši rekorde

Bez autora
Aug 25 2016

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da sve ukazuje da će ovo biti rekordna turistička godina. On je istakao i da je u prvih šest meseci za 13 odsto povećan broj turista. Devizni priliv povećan je za 14 odsto, broj noćenja za 15 odsto u prvih šest meseci. Posle toga imali smo Bir fest i Guču, rekao je Ljajić. Prema njegovim rečima, do sada je podeljeno 44.000 vaučera domaćim turistima, što govori da Srbija ima potencijal kada je reč o turizmu. Ostalo je još 2.000 vaučera. Pozivam sve one koji nameravaju da deo odmora provedu u banjama ili domaćim planinama, da to iskoriste, zaključio je Ljajić.

Srpski turizam ruši rekordeMinistar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da sve ukazuje da će ovo biti rekordna turistička godina. On je istakao i da je u prvih šest meseci za 13 odsto povećan broj turista.

"Devizni priliv povećan je za 14 odsto, broj noćenja za 15 odsto u prvih šest meseci. Posle toga imali smo Bir fest i Guču", rekao je Ljajić za RTS.

Prema njegovim rečima, do sada je podeljeno 44.000 vaučera domaćim turistima, što govori da Srbija ima potencijal kada je reč o turizmu.

"Ostalo je još 2.000 vaučera. Pozivam sve one koji nameravaju da deo odmora provedu u banjama ili domaćim planinama, da to iskoriste", zaključio je Ljajić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik