Borovo daje u zakup 13 poslovnih prostora

Bez autora
Aug 28 2016

Aktivaciju državne imovine, kojA se na nacionalnoj razini najavljuje godinama, vukovarski proizvođač obuće Borovo provodi već neko vrijeme dajući svoje poslovne i ostale kapacitete u zakup ili na prodaju. U najnovijem oglasu zakupce traži za čak 13 poslovnih prostora u više gradova, od Vukovara, Iloka, Županje i Darde do Vrgorca, Otočca, Hrvatske Kostajnice, Drniša i Virja. U ponudi je i zid zgrade u Metkoviću koji se pored izloga Borova nudi u zakup. Sve nekretnine Borovo nudi u zakup na najmanje tri godine, a prema istaknuti početnim cijenama, na godišnjoj razini Borovu bi time bili osigurani prihodi od oko 400 tisuća kuna.

Borovo daje u zakup 13 poslovnih prostoraAktivaciju državne imovine, kojA se na nacionalnoj razini najavljuje godinama, vukovarski proizvođač obuće Borovo provodi već neko vrijeme dajući svoje poslovne i ostale kapacitete u zakup ili na prodaju.

U najnovijem oglasu zakupce traži za čak 13 poslovnih prostora u više gradova, od Vukovara, Iloka, Županje i Darde do Vrgorca, Otočca, Hrvatske Kostajnice, Drniša i Virja.

U ponudi je i zid zgrade u Metkoviću koji se pored izloga Borova nudi u zakup. Sve nekretnine Borovo nudi u zakup na najmanje tri godine, a prema istaknuti početnim cijenama, na godišnjoj razini Borovu bi time bili osigurani prihodi od oko 400 tisuća kuna. No, zakupom bi se umanjili i troškovi održavanja tih nekretnina.

S praksom davanja nekretnina u zakup putem javnih natječaja Vukovarci su startali ozbiljnije nakon zaključenja predstečajne nagodbe, a s ciljem da se maksimalno fokusiraju na “core business”.

Osim poslovnih prostora, u proteklih godinu i pol nuđeni su i skladišni prostori, oranica pokraj aerodroma za sporstko zrakoplovstvo, oranice za poljoprivredunu djelatnosti, prostori za ugostiteljstvo, pa čak i inoks kuhinja. Aktualni natječaj za poslovne prostore otvoren je do 9. rujna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik