Kotor na listi top pet kruzing destinacija

Bez autora
Sep 20 2016

Najpoznatiji portal koji je posvećen kruzing turizmu Cruise critics, uvrstio je Kotor na listu top pet kruzing destinacija na Mediteranu. Predstavnici kotorske Turističke organizacije kazali su za Radio Kotor da je to prvi put da taj portal dodjeljuje nagrade za najbolje destinacije. Nagrade su dodijeljene na osnovu anketiranja, odnosno povratnih informacija putnika, sakupljanih tokom cijele godine, naveli su iz Turističke organizacije i dodali da je u pitanju veoma značajno priznanje za Kotor. To je, kako su rekli, još jedna potvrda da je Kotor nezaobilazna destinacija za brojne kruzere i da gosti koji posjećuju taj grad odlaze sa predivnim i pozitivnim utiscima.

Kotor na listi top pet kruzing destinacijaNajpoznatiji portal koji je posvećen kruzing turizmu Cruise critics, uvrstio je Kotor na listu top pet kruzing destinacija na Mediteranu.

Predstavnici kotorske Turističke organizacije kazali su za Radio Kotor da je to prvi put da taj portal dodjeljuje nagrade za najbolje destinacije.

"Nagrade su dodijeljene na osnovu anketiranja, odnosno povratnih informacija putnika, sakupljanih tokom cijele godine", naveli su iz Turističke organizacije i dodali da je u pitanju veoma značajno priznanje za Kotor.

To je, kako su rekli, još jedna potvrda da je Kotor nezaobilazna destinacija za brojne kruzere i da gosti koji posjećuju taj grad odlaze sa predivnim i pozitivnim utiscima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik