Revolucija u društvenim mrežama: Snapchat napravio pametne sunčane naočare!

Bez autora
Sep 27 2016

Nakon nekoliko godina nagađanja, Snapchat je danas napokon predstavio svoj prvi hardverski proizvod. Jednostavno nazvane Spectacles, ovaj novi komad pametnih modnih dodataka će sigurno uneti novu dimenziju u korišćenju društvenih mreža.Spectacles će biti opremljene s kamerom koja će podržavati snimanje video klipova koji će trajati do 10 sekundi. Ove inteligentne sunčane naočare će se moći povezati s vašim mobilnim putem Bluetooth veze pri čemu će momentalno deliti snimljeni sadržaj putem Snapchat aplikacije.

Revolucija u društvenim mrežama: Snapchat napravio pametne sunčane naočare!Nakon nekoliko godina nagađanja, Snapchat je danas napokon predstavio svoj prvi hardverski proizvod.

Jednostavno nazvane Spectacles, ovaj novi komad pametnih modnih dodataka će sigurno uneti novu dimenziju u korišćenju društvenih mreža. Spectacles će biti opremljene s kamerom koja će podržavati snimanje video klipova koji će trajati do 10 sekundi.

Ove inteligentne sunčane naočare će se moći povezati s vašim mobilnim putem Bluetooth veze pri čemu će momentalno deliti snimljeni sadržaj putem Snapchat aplikacije.

Naočare će se prodavati u crnoj, tirkiznoj i koralnoj boji po ceni od 130 dolara.

Iako su ove pametne naočare već potvrđene za evropsko tržište, o okvirnoj ceni na našim prostorima još uvek nema reči. U svakom slučaju, gotovo je garantovano da će vas Spectacles pretvoriti u glavnu facu u kraju, bar kad su fanovi Snapchata u pitanju. Informacije o datumu izlaska očekujemo uskoro.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik