Mali domaći kruzer za domaćeg brodara

Bez autora
Sep 27 2016

U korčulanskom brodogradilištu Leda porinut je novi turistički brod, odnosno mali kruzer, i to za domaćeg brodara. Domaći brod za domaćeg brodara i ulaganje od 2 milijuna eura - lijepa priča kako uspjeh u turizmu za sobom vuče i gospodarski napredak. Brod je dug gotovo 50 metara a širok 8,5 m, vrlo zanimljiv posao i za brodogradilište Leda. Dok se čekaju narudžbe za velika plovila, upravo ovakvi projekti odličan su posao. Djed je kum broda, otac pazi na svaku sitnicu, a petnaestogodišnji Lovre jednoga bi dana trebao sjesti za njegovo kormilo. Njegov brat Roko zadužen je za prodaju. Na gradnju broda vrijednog gotovo 2 milijuna eura naveo ih je sve snažniji interes za luksuzom na moru pa je tako domaća flota novu brodsku ljepoticu.

Mali domaći kruzer za domaćeg brodaraU korčulanskom brodogradilištu Leda porinut je novi turistički brod, odnosno mali kruzer, i to za domaćeg brodara.

Domaći brod za domaćeg brodara i ulaganje od 2 milijuna eura - lijepa priča kako uspjeh u turizmu za sobom vuče i gospodarski napredak.

Brod je dug gotovo 50 metara a širok 8,5 m, vrlo zanimljiv posao i za brodogradilište Leda. Dok se čekaju narudžbe za velika plovila, upravo ovakvi projekti odličan su posao.

Djed je kum broda, otac pazi na svaku sitnicu, a petnaestogodišnji Lovre jednoga bi dana trebao sjesti za njegovo kormilo. Njegov brat Roko zadužen je za prodaju. Na gradnju broda vrijednog gotovo 2 milijuna eura naveo ih je sve snažniji interes za luksuzom na moru pa je tako domaća flota novu brodsku ljepoticu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik