Krško kreće u remont vrijedan 20 milijuna eura

Bez autora
Oct 02 2016

Nuklearna elektrana Krško (NEK) 1. listopada kreće u jednomjesečni redovni remont, vrijedan 20 mil. eura, najavljeno je u Krškom na predstavljanju rezultata u 28. gorivom ciklusu. NEK je ciklus koji je počeo nakon remonta 17. svibnja 2015. odradio besprijekorno, rekao je šef Uprave NEK-a Stane Rožman. Istaknuo je i da se planiranjem i ekonomičnim poslovanjem održava niska cijena el. energije i tako omogućuju rentabilno poslovanje za vlasnike (slovensku Gen Energiju i HEP). Hrvatski član Uprave NEK-a Hrvoje Perharić rekao da će remont biti zahtjevan, a u njemu sudjeluje 60-ak tvrtki, većinom iz Slovenije i Hrvatske.

Krško kreće u remont vrijedan 20 milijuna euraNuklearna elektrana Krško (NEK) 1. listopada kreće u jednomjesečni redovni remont, vrijedan 20 mil. eura, najavljeno je u Krškom na predstavljanju rezultata u 28. gorivom ciklusu. NEK je ciklus koji je počeo nakon remonta 17. svibnja 2015. odradio besprijekorno, rekao je šef Uprave NEK-a Stane Rožman.

Istaknuo je i da se planiranjem i ekonomičnim poslovanjem održava niska cijena el. energije i tako omogućuju rentabilno poslovanje za vlasnike (slovensku Gen Energiju i HEP). Hrvatski član Uprave NEK-a Hrvoje Perharić rekao da će remont biti zahtjevan, a u njemu sudjeluje 60-ak tvrtki, većinom iz Slovenije i Hrvatske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik