Bob Proctor u Beogradu 5. novembra

Bez autora
Nov 05 2016

U subotu 5. novembra 2016. godine u Sava Centru u Beogradu u organizaciji Educom centra održaće se po prvi put na Balkanu najveći edukativni seminar “Od razmišljanja do rezultata” Boba Proktora.Priznat u svetu kao edukator Bob Proktor, široj javnost poznat iz svetski popularnog filma i knjige "Tajna" (The Secret) već 55 godina obučava u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja u domenu povećanja produktivnosti kroz promenu ponašanja.

Bob Proctor u Beogradu 5. novembraU subotu 5. novembra 2016. godine u Sava Centru u Beogradu u organizaciji Educom centra održaće se po prvi put na Balkanu najveći edukativni seminar “Od razmišljanja do rezultata” Boba Proktora.

Priznat u svetu kao edukator Bob Proktor, široj javnost poznat iz svetski popularnog filma i knjige "Tajna" (The Secret) već 55 godina obučava u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja u domenu povećanja produktivnosti kroz promenu ponašanja.

Ovaj događaj okupiće preko 3000 ljudi iz Srbije i svih zemalja u regionu koji dolaze individualno ili organizovano preko kompanija koje posluju u Srbiji, Hrtvatskoj, Bosni i Hercegovini i drugim zemljama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik