Srbija otvorena za turske investitore

Bez autora
Oct 19 2016

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas motel "Bosforus" u Aleksincu, koji je u vlasništvu kompanije "Ikre grup" iz Istanbula, i tom prilikom ponovio da je Srbija otvorena za turske investitore.Vučić je rekao da su ulagači iz Turske dobrodošli u Srbiju, i iskazao zahvalnost vlasnicima motela na tome što su napravili prelep objekat i divne terene. Motel "Bosforus" privatizovan je 2013. godine, kada je prešao u vlasništvo kompanije "Ikre grup" iz Istanbula, koja se bavi proizvodnjom tekstila.

Srbija otvorena za turske investitorePredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas motel "Bosforus" u Aleksincu, koji je u vlasništvu kompanije "Ikre grup" iz Istanbula, i tom prilikom ponovio da je Srbija otvorena za turske investitore.

Vučić je rekao da su ulagači iz Turske dobrodošli u Srbiju, i iskazao zahvalnost vlasnicima motela na tome što su napravili prelep objekat i divne terene.

Motel "Bosforus" privatizovan je 2013. godine, kada je prešao u vlasništvo kompanije "Ikre grup" iz Istanbula, koja se bavi proizvodnjom tekstila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik