Predstavljen turistički vodič o Srbiji na ruskom jeziku

Bez autora
Oct 24 2016

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić predstavio je danas na Sajmu knjiga u Beogradu prvi turistički vodič o Srbiji na ruskom jeziku, istakavši pritom značaj ruskog tržišta za našu zemlju.Ljajić je istovremeno naglasio da je to samo početak kampanje promocije turističkih potencijala naše zemlje na ruskom tržištu, s obzirom na to da je ono za nas jedno od najznačajnijih.

Predstavljen turistički vodič o Srbiji na ruskom jezikuPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić predstavio je danas na Sajmu knjiga u Beogradu prvi turistički vodič o Srbiji na ruskom jeziku, istakavši pritom značaj ruskog tržišta za našu zemlju.

Ljajić je istovremeno naglasio da je to samo početak kampanje promocije turističkih potencijala naše zemlje na ruskom tržištu, s obzirom na to da je ono za nas jedno od najznačajnijih.

Prema njegovim rečima, osim u Rusiji, ovaj vodič se prodaje i na tržištima Belorusije, Ukrajine i Kazahstana, pri čemu je i u internet-prodaji.

On je naglasio da je ova publikacija, u izdanju "Poliglota", izašla iz štampe u septembru i da je već dospela među pet najprodavanijih izdanja ove izdavačke kuće.

To, kako je podvukao, dovoljno govori o velikom interesovanju naših ruskih prijatelja za turističku ponudu Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik