Trivago: Mostar i Novi Sad među najbolje ocenjenim gradovima

Bez autora
Oct 27 2016

Nakon što je Novi Sad proglašen evropskom kulturnom prestonicom za 2021.godinu, stigla je još jedna lepa vest, koja će svakako obradovati sve stanovnike ovog grada. Naime, Novi Sad je zauzeo visoku drugu poziciju na listi destinacija sa najboljim indeksom cene i kvaliteta za 2017. godinu, kada je u pitanju smeštaj, koju sastavlja hotelski pretraživač „Trivago“. Nakon analize cena i kvaliteta smeštaja u destinacijama širom sveta pomoću specijalno prilagođenog algoritma, "Trivago" je napravio rang listu od deset evropskih gradova sa najboljim smeštajem i indeksom cene i kvaliteta za 2017. godinu. Prvo mesto na Trivagovoj listi, drugi put za poslednje tri godine pripada Mostaru, sa 97,59 indeksnih poena, dok je Novom Sadu liderska pozicija izmakla za svega 0,5 indeksnih poena, te je on u ukupnom plasmanu osvojio 97,54 indeksnih poena.

Nakon što je Novi Sad proglašen evropskom kulturnom prestonicom za 2021.godinu, stigla je još jedna lepa vest, koja će svakako obradovati sve stanovnike ovog grada. Naime, Novi Sad je zauzeo visoku drugu poziciju na listi destinacija sa najboljim indeksom cene i kvaliteta za 2017. godinu, kada je u pitanju smeštaj, koju sastavlja hotelski pretraživač „Trivago“.

Nakon analize cena i kvaliteta smeštaja u destinacijama širom sveta pomoću specijalno prilagođenog algoritma, "Trivago" je napravio rang listu od deset evropskih gradova sa najboljim smeštajem i indeksom cene i kvaliteta za 2017. godinu.

Trivago: Novi Sad među najbolje ocenjenim gradovima

Prvo mesto na Trivagovoj listi, drugi put za poslednje tri godine pripada Mostaru, sa 97,59 indeksnih poena, dok je Novom Sadu liderska pozicija izmakla za svega 0,5 indeksnih poena, te je on u ukupnom plasmanu osvojio 97,54 indeksnih poena. Treću poziciju je zauzeo grad Veliko Trnovo u Bugarskoj sa 97,53 indeksnih poena.

Suzdalj u Rusiji i Lavov u Ukrajni zauzimaju četvrto i peto mesto na Trivagovoj rang listi. Zanimljvo je da su se čak dva rumunska i dva mađarska grada, našla u top 10 najbolje ocenjenih evropskih gradova, pri čemu su Eger i Pečuj u Mađarskoj na šestoj, odnosno osmoj poziciji, a Veliki Varadin i Sibinj u Rumuniji zauzimaju sedmu i desetu poziciju.

„Trivago Best Value index“ pruža jedinstven uvid u najbolje destinacije širom sveta pomoću specijalno prilagođenog algoritma, koji kombinuje trivago indeks hotelskih cena sa Rejting indeksom. „Trivago Hotel Price Index“, prati fluktuacije cena i trendova smeštaja sa preko 250 sajtova za rezervaciju, za više od milion hotela širom sveta. „Trvago“evidentira, analizira i procenjuje promene cena hotela, a ti izveštaji se šalju svakog meseca, prognozirajući prosečne cene hotela, za standardnu dvokrevetnu sobu u gradovima širom sveta. Na skali do 100, Best Value Indeks pruža najbolje kombinovani rezultat ocene korisnika i prosečne cene hotela.

Reputation ranking se objavljuje dva puta godišnje i prikazuje gradove koji imaju hotele sa najboljom reputacijom, kako po svetu, tako za specifičnu državu. Na „Trivago“ stranici, gde je moguće pronaći preko 140 miliona integrisanih hotelskih ocena sa različitih sajtova za rezervaciju,oblikuje se konačna ocena gostiju.

Inače, trivago je najveći hotelski pretraživač i izvor informacija na svetu. Svakog meseca 80 miliona korisnika, na trivago pretraživaču pronalazi osnovne putničke informacije. Trivago pomaže korisnicima da nađu svoj idealan hotel i da ga rezervišu po najmanjoj mogućoj ceni tako što omogućuje upoređivanje cena sa više od 200 sajtova za rezervaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik